![]() |
| |||||||
| Hayatimdegisti.com | Online Anime İzle | Online Dizi İzle | Online Film İzle | Hayatın Değişecek. | Çekirdek İnanç |
TÜM İÇERİĞİMİZ de ve DİVX IMDB TOP 250 FİLMLER 1 Forumumuzda Bulunan #117 Mononoke-hime / Princess Mononoke 1997 izle Konususundasınız.Videonette,dizimnette ve animenette farkıyla
Bu konular arama yapılıyor #117 Mononoke-hime / Princess Mononoke 1997online izle divx izle#117 Mononoke-hime / Princess Mononoke 1997 filmini online izle yada seyret IMDB : 8.3 Tür : Macera / Animasyon / Anime Yönetmen : Hayao Miyazaki Senaryo : Hayao Miyazaki , Neil Gaiman Görüntü Yönetmeni : Atsushi Okui Müzik : Joe Hisaishi Yapım : 1997, Japonya , 133 dk Üzerindeki #117 Mononoke-hime / Princess Mononoke 1997 indirmeden izle tek link indir #117 Mononoke-hime / Princess Mononoke 1997 seyret #117 Mononoke-hime / Princess Mononoke 1997 bedava izle divx kalitesinde izle #117 Mononoke-hime / Princess Mononoke 1997 filmini izle full online izle #117 Mononoke-hime / Princess Mononoke 1997 konusu izle ![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
#1 (permalink)
|
![]() | #117 Mononoke-hime / Princess Mononoke 1997 IMDB : 8.3Tür : Macera / Animasyon / Anime Yönetmen : Hayao Miyazaki Senaryo : Hayao Miyazaki , Neil Gaiman Görüntü Yönetmeni : Atsushi Okui Müzik : Joe Hisaishi Yapım : 1997, Japonya , 133 dk Üzerindeki laneti kaldırmak için bir yolculuğa çıkan Prens Ashitaka kendisini Tataraba ve orman arasındaki savaşta bulur. Doğayla insanın bu savaşında karşısına Prenses Mononoke çıkacaktır. Çizgi film dünyasının Star Wars'ı olarak yorumlanan yapım, Amerika'da ünlü oyuncular tarafından seslendirildi, İngilizce'ye adaptasyonunu ise Neil Gaiman gerçekleştirdi.
__________________ Sinemanette.com üyelerinin Facebook' taki buluşma noktası. Katılımınız ile sayfamızı renklendirmek için Tıklayın IMDB TOP 250 listeye ulaşmak için Tıklayın Konu Ichigo tarafından (10-29-2010 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsor Bağlantılar |
|
| | #2 (permalink) |
![]() | Cevap: Prenses Mononoke (1997) - Avatar'ın çalıntı oldugunu düşündüren yapım (tavsiye kesınlıklıkle ızlemeye deger bır yapım paylasım ıcın cok tesekkurler ..... |
| | |
| Aşağıda ismi geçen üyelerimiz mkundes e iyi ki varsın dediler ve teşekkür ettiler: | supy_01 (11-07-2010) |
| Sponsor Bağlantılar |
|
| | #3 (permalink) |
![]() | Cevap: Prenses Mononoke (1997) - Avatar'ın çalıntı oldugunu düşündüren yapım (tavsiye insanla doğanın savaşı temalı mistik bir animasyon içinde doğa tarafında olan hayvanlar ve doğanın nimetlerini açgözlülükle yok eden insanlar arasında süregelen bir savaş konu ediliyor. Kaynak: Sinemanette Videonette Ücretsiz online izle,film izle,tek link indir,izle http://www.videonette.com/divx-imdb-top-250-filmler-1/11677-117-mononoke-hime-princess-mononoke-1997-a.html#post140889 konu güzel seçilmiş, oldukça akıcı bir anlatım tarzına sahip, kesinlikle sıkılmazsınız. Ses, Görüntü ve Altyazı sorunsuz, keyifli seyirler dilerim. |
| | |
| Sponsor Bağlantılar |
|
| | #6 (permalink) |
![]() | Cevap: Prenses Mononoke (1997) - Avatar'ın çalıntı oldugunu düşündüren yapım (tavsiye Filmi izleyemedim saat sabahın 6 'sı olduğundan ama miyazakinin ismini görmekteyim o yüzden garanti yarın akşama izlerim...Anime seven sevmeyen herkes miyazakinin yapıtlarını izlemeli...Benim heryerde derinlik dedğim şey(Artık dalga geçtiklerinden demiyorum) bu adamın yapıtlarında var:)Videonette ekibine teşekür ederim...Türkçesi çıkmaz boşuna beklemein:) |
| | |
| Sponsor Bağlantılar |
|
| | #7 (permalink) |
![]() | Cevap: #117 Mononoke-hime / Princess Mononoke 1997 Teşşekkürler sağolasın Cok Gyzeldi 5 6 sene once yerl kanaların birisinde seyretmitim biraznı arada reklama girince devamını vermmiştiler:)sayenizde hepsini seyrettim...izlemeyenlere tavsiye ederim harika |
| | |
| Sponsor Bağlantılar |
|
Son Konular
| ||||||||||
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.videonette.com/divx-imdb-top-250-filmler-1/11677-117-mononoke-hime-princess-mononoke-1997-a.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Sinemanette Ücretsiz Video Paylaşım Merkezi | This thread | Refback | 03-24-2010 18:42 | |